Adó 1% felajánlása

Csillagfény
Alapítvány

Adószám:
18894415-1-08

Szeretettel üdvözöllek az Alapítvány munkatársainak a nevében!

A magyar adótörvények lehetővé teszik, hogy az adófizető állampolgárok a befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról eldönthessék, hogy azt ki, és milyen céllal használja fel. Ez óriási lehetőség a civil társadalom részére, hiszen ezáltal az állampolgárok közvetlenül és személyes áldozat nélkül segíthetnek 1+1 kiválasztott célt, pusztán rendelkezői nyilatkozatuk kitöltésével.

Világunkban minden terv megvalósításához elengedhetetlen az anyagi források biztosítása. Legyen bár célunk lelki, vagy karitatív, a gyakorlati munkához és a kézzelfogható eredmények eléréséhez szükségünk van segítségre, financiális, morális és humán tetterőre. Szeretnénk ezért hálánkat kifejezni azoknak a személyeknek, akik időt szánnak a felajánlások kitöltésére, vagy akár már korábbi években is rendelkeztek adójuk 1%-áról. Reméljük, a hosszú távú, támogatói kapcsolatot!

Elhivatottságunknak köszönhetően, lehetőséget kapunk arra, hogy olyan tevékenységekben vegyünk részt, amelyek egyaránt kedveznek egyéni fejlődésünknek, egyben segítik a társadalmat.

A támogatás lehetősége és fokozódó szükségessége ellenére az elmúlt években, sok intézkedés nem kedvezett a polgári attitűd térnyerésének, a felelősség térhódításának, ezen a területen sem.

Az, hogy olvasod e sorokat, kifejezi támogatási szándékod, vagy hogy legalábbis keresed a támogatásodra méltó közösséget. Köszönjük ha minket választasz adód 1%-ának felajánlásakor, és kérjük, emlékeztesd az ismerőseidet, barátaidat is a lehetőségre, mert együtt sokkal többre vagyunk képesek!

A munkádhoz és mindennapjaidhoz kitartást, jó egészséget, sok örömet és erőt kívánok a magam és egész közösségünk nevében!

Folytatódnak az ajándékozások, a támogatások, a programszervezések,
az egészségügyi és kulturális projektek!

Hogyan tudja felajánlani?

A Csillagfény Alapítvány adószáma: 18894415-1-08

A személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával egy számunkra szimpatikus civil szervezetet segíthetünk - az adóbevallásán ezt az adószámot kell mindösszesen feltüntetnie a kedvezményezettnél.

Kérünk, hogy a mi munkánkat támogasd ezzel a felajánlással!